Läkare från förlossningen rekommenderar kejsarsnitt

Usch vad jag har gråtit idag. Fick ett samtal från MVC och då hade de läkaren på förlossningen tittat på pappren från en tidigare operation som jag gjort och rekommenderat planerat kejsarsnitt. Jag opererade bort ett stort myom för några år sedan. Trodde jag skulle fått göra titthålsoperation men det slutade med att de fick snitta mig då cystan var tio centimeter i diameter. Det var verkligen ett trauma för mig och det kändes som att vara med i en skräckfilm och vakna upp och se magen. Allt blod, de mörka stygnen, att veta om att någon skurit upp magen och att inte kunna resa sig upp.

På grund av det hade jag väldigt gärna velat ha en vaginal förlossning men jag vet inte riktigt varför läkaren har rekommenderat det så har ringt och bett om en tid för att prata igenom det. Vad finns det för risker och vad är det för skillnad gentemot de som har gjort vanligt kejsarsnitt innan och operationen som jag har gjort?

Du kanske också gillar: